Samen dezelfde richting uit, gedreven en fier over datgene waarin we uitblinken

Waarom we doen wat we doen

No-nonsense

No-nonsense

Met onze down-to-earth mentaliteit pakken we problemen steeds aan als ze zich voordoen. We trekken geen paraplu als er wat zou misgaan en communiceren steeds open en transparant.

Nauw partnership

Nauw partnership

We investeren in langetermijnrelaties en verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. We willen een betrouwbare partner zijn in goede en kwade tijden. Dit doen we door te investeren in een persoonlijke aanpak, elk traject is op maat.

Passie voor technologie

Passie voor technologie

We zijn een team van gedreven en gecertificeerde experten. We hebben een passie voor traditionele en innoverende Oracle technologieën en de oplossingen die we hiermee bouwen.

Oracle

Contribute, voorkeurspartner van Oracle

Dankzij ons team van gepassioneerde en gecertificeerde experten zijn we voorkeurspartner van Oracle op vlak van Platform-as-a-Service en middleware. Hiervoor ontvingen we meermaals Oracle awards voor 'Partner of the year in innovation' en 'Partner of the year in Cloud implementation, Excellence IaaS & PaaS'.

We gebruiken krachtige technologieën …

Contribute wil de referentie zijn voor maatwerkoplossingen gebaseerd op Oracle technologieën in de BeNeLux markt. Wij willen kwalitatieve softwareoplossingen aanleveren op basis van zowel traditionele, als low-code Oracle technologieën. Vanuit onze down-to-earth approach werken we oplossingsgericht met klanten, ondersteund door onze gepassioneerde mensen.

… om krachtige ervaringen neer te zetten!

Contribute levert de nodige expertises voor maatwerkoplossingen bij haar klanten, gebaseerd op Oracle technologieën. Door continue investering in onze mensen, mogen we ons als erkende partner beschouwen van Oracle. Naar onze klanten toe, willen we ons als vertrouwenspartner profileren en bewijzen. Een samenwerking en strategie met de klant op lange termijn is daarbij van essentieel belang voor ons.

0 Medewerkers
0 Oracle awards
0+ Projecten
Oracle Service Partner

Expertise in
Oracle Cloud Platform Data Management
EMEA-Western Europe

Oracle Service Partner

Expertise in
DevOps on Oracle Cloud
EMEA-Western Europe

Oracle Service Partner

Expertise in
Oracle Database to Oracle Cloud
EMEA-Western Europe

Oracle Service Partner

Expertise in
Oracle Cloud Platform Integration
EMEA-Western Europe

Oracle Service Partner

Expertise in
Oracle Cloud Platform Application Development
EMEA-Western Europe

Van applicatieontwikkeling tot organisaties helpen innoveren

Na de opstart in 2007 focuste Contribute in de beginjaren op applicatieontwikkeling met legacy Oracle technologieën. Sindsdien is die focus steeds verbreed en hebben we nieuwe frameworks omarmd, waaronder APEX, Javascript, cloud native platformen… Dankzij onze gecombineerde kennis van legacy en nieuwe Oracle technologieën, zijn we al meer dan 15 jaar erkende Oracle-partner voor maatwerk oplossingen in België.

Doorheen de jaren zijn we uitgegroeid tot een stabiele onderneming met een breed aanbod en een bewezen expertise. Die stabiliteit herken je in onze professionele klantenrelaties en het zeer klein klantenverloop. Iets wat we terugvinden in de samenwerking met onze medewerkers.

Onze experten staan klaar voor je

Filip Huysmans
Filip Huysmans

Managing partner

Sandra Noé
Sandra Noé

Managing partner

Saskia De Maeyer
Saskia De Maeyer

HR lead

Maurits Michiels
Maurits Michiels

Account manager

Inge De Maeyer
Inge De Maeyer

Account manager

Werken bij Contribute?

We zijn steeds op zoek naar enthousiasme dat ons team kan versterken. Heb je al een ton ervaring en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Zoek je een stage of je eerste job? Bij Contribute hebben we voor elk wat wils. Naar welke job ben jij op zoek?