Til jouw IT-ervaring naar een hoger niveau met onze Cloud Managed Services

Vakkundige navigatie door de Oracle Cloud Infrastructuur

Kies voor totale ontzorging en laat ons jouw IT-omgeving beheren op de cloud, zodat jij je kan focussen op jouw core business. Gespecialiseerd in Oracle Cloud Infrastructuur, bieden wij een scala aan diensten om uw IT-omgeving te optimaliseren, beveiligen en transformeren.

Onze cloud managed services omvatten:

Cloud Infrastructuurbeheer
Cloud infrastructuurbeheer

Deskundige afhandeling van jouw cloudinfrastructuur voor optimale performantie.

Robuuste cloudbeveiligingsdiensten
Robuuste cloudbeveiligingsdiensten

Geavanceerde beveiligingsmaatregelen op maat om jouw gegevens en applicaties te beschermen.

Betrouwbare gegevensback-up
Betrouwbare gegevensback-up

Garantie van bedrijfscontinuïteit met cloud-based back-upoplossingen en uitgebreide disaster recovery plannen.

Naadloze Cloudmigratiediensten
Naadloze cloudmigratiediensten

Soepele overstap met jouw IT-componenten van on-premises naar de cloud met minimale impact.

Compliance en Risicobeheer
Compliance en risicobeheer

Jouw cloudactiviteiten in overeenstemming houden met industriestandaarden en regelgeving.

Kosteneffectief Cloudbeheer
Kosteneffectief Cloudbeheer

Slimme strategieën om jouw clouduitgaven te optimaliseren en de ROI te verhogen.

Dynamisch Cloud Applicatiebeheer
Dynamisch Cloud Applicatiebeheer

Efficiënt beheer en implementatie van cloud-based applicaties.

24/7 ondersteuning
24/7 ondersteuning

Dag en nacht assistentie voor al jouw cloudservicenoden, volgens verschillende SLA's, waaronder 24/7 support.

Waarom Kiezen voor Managed Services van Contribute?

Als Managed Service Provider (MSP) met een focus op Cloud Managed Services en Oracle Cloud Infrastructure Services, bieden wij jou:

Diepgaande Oracle Cloud expertise

Onze specialisten zijn zeer bekend met de complexiteit van Oracle Cloud en bieden op maat gemaakte oplossingen en begeleiding.

01

Aangepaste cloudstrategieën

Ben je klaar voor een overstap naar Oracle Cloud? Of wil je jouw bestaande infrastructuur verbeteren? Wij ontwerpen oplossingen die passen bij jouw specifieke behoeften.

02

Betaalbare uitmuntendheid

Ervaar excellente Oracle Cloud managed services die kwaliteit balanceren met kostenefficiëntie.

03

Schaalbare oplossingen voor groei

Onze diensten evolueren mee met jouw bedrijf, zodat je altijd blijft vooroplopen.

04

De kracht van samenwerking: Contribute en Droppar

Geavanceerde cloud managed services met een persoonlijke touch

In onze Managed Services werkt Contribute nauw samen met Droppar, specialisten in cloud-native data- en applicatie-infrastructuur. Dit partnerschap verrijkt ons dienstenaanbod door onze uitgebreide managed services te combineren met Droppar's expertise in cloudoplossingen, met name in Oracle Cloud Infrastructure (OCI).

RKITEK

Droppar: Je partner in cloud-innovatie

Bij Droppar geloven we dat krachtige cloud-oplossingen de sleutel zijn tot bedrijfsgroei en technologische vooruitgang. Onze expertise is geworteld in het creëren en onderhouden van een cloud-native infrastructuur, ontworpen om jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen. Ons team van experten combineert diepgaande technische ervaring met marktinzichten, om zo niet alleen te voldoen aan jouw verwachtingen, maar deze te overtreffen.

Wij begrijpen dat elke klant uniek is en daarom bieden wij op maat gemaakte ondersteuning die varieert van servicedeskbeheer tot operationele automatisering. Dit maatwerk zorgt ervoor dat onze diensten naadloos aansluiten bij jouw specifieke behoeften.

Duik dieper in Droppar's gespecialiseerde cloud services en ontdek hoe deze jouw IT-infrastructuur kunnen verbeteren. Vind een partnerschap dat jou het beste van twee werelden biedt, uitgebreide managed services met een focus op innovatieve cloudoplossingen.

Meer weten over Droppar
Samenwerken aan jouw toekomst

Begeleiding op maat voor je avontuur in de cloud

Ben je een IT-manager op zoek naar vernieuwing? Laat ons je tonen hoe onze Managed Services je bedrijfsvoering kunnen revolutioneren. Praat met onze experts over jouw specifieke behoeften en ontdek samen de weg naar een geoptimaliseerde, veilige en toekomstbestendige cloud met Oracle Cloud Infrastructuur.

Bespreek met ons je cloudstrategie

Waarom wij kiezen voor Oracle Cloud Infrastructure

Ontdek het volledig potentieel van cloudcomputing met OCI

Onze samenwerking met Oracle is geworteld in het vermogen om niet alleen te voldoen aan behoeften, maar om deze te overtreffen. Dit is waarom Oracle Cloud Infrastructure (OCI) ons voorkeursplatform is :

Vereenvoudigde migratie voor businesses

OCI maakt de overzet van kritieke bedrijfsworkloads naar de cloud naadloos, waarbij veelvoorkomende uitdagingen op vlak van prestaties en beschikbaarheid worden aangepakt, specifiek voor bedrijfs- en prestatiegevoelige applicaties.

Optimaal voor moderne applicaties

Naast traditionele bedrijfsapplicaties, verbetert OCI cloud-native apps met superieure performantie, veerkracht en schaalbaarheid. De uitgebreide cloudservices en het partner-ecosysteem zijn ideaal voor moderne applicatie-ontwikkeling.

Autonome efficiëntie

OCI's autonome diensten automatiseren belangrijke operaties, waardoor risico's en kosten aanzienlijk worden verlaagd. Dit omvat alles, van provisioning tot prestatieafstemming, en zorgt voor operationele uitmuntendheid met minimale menselijke tussenkomst.

Veelzijdige ondersteuning voor hybrid cloud

De architectuur van Oracle Cloud is ontworpen voor diverse hybride cloudstrategieën. Het ondersteunt verschillende implementatieopties, biedt een unieke verbinding met Microsoft Azure en kan een volledige OCI-omgeving binnen een datacenter draaien, wat flexibiliteit en bereik vergroot.

Inherent veilig

Met OCI is beveiliging een integraal onderdeel van de architectuur. Deze aanpak zorgt voor uitgebreide, ingebouwde beveiliging zonder extra kosten.

Ongeëvenaarde prijs-performantieverhouding

Oracle Cloud biedt hoge performantie tegen een concurrerende prijs. Belangrijke functies zoals beveiliging zijn inbegrepen in de compute-kosten, en programma's zoals Cloud Lift en Oracle Support Rewards optimaliseren jouw uitgaven. Bovendien onderstrepen Oracle's uitgebreide SLA's hun inzet voor betrouwbaarheid en kostenefficiëntie.

Oracle Partner

Deze voordelen onderstrepen waarom OCI ons voorkeursplatform is. Het biedt een robuuste, veilige en kosteneffectieve cloudomgeving die geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.

Ontdek het bewezen succes van Cloud Managed Services

Ontdek hoe onze Cloud Managed Services bedrijven hebben geholpen IT-uitdagingen te overwinnen en nieuwe kansen te grijpen.

Ontdek onze cases

Ben je op zoek naar meer dan alleen Cloud Managed Services?

Applicaties op maat

Lees verder

Software factory

Lees verder

Applicatie integratie

Lees verder

Ontgrendel het Potentieel van Oracle Cloud Infrastructure

Ontvang advies op maat voor jouw cloud journey