ISO Certificatie

ISO9001

Omdat we streven naar een maximale klantentevredenheid is onze organisatie sinds 2017 – ISO9001:2015 gecertificeerd. Feedback van onze klanten en onze medewerkers geeft ons input voor continue verbetering om onze dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Onze medewerkers worden geselecteerd op hun professionalisme, kwalificaties en klantgerichtheid. Ze krijgen ook de kans hun skills verder te ontwikkelen en door te groeien om zo te kunnen blijven beantwoorden aan de steeds wijzigende noden en verwachtingen van onze klanten.


ISO27001

Om de de informatie assets in ons bezit te beschermen en het risico op misbruik ervan te minimaliseren hebben we als organisatie ingezet op informatieveiligheid conform de ISO27001 norm. Hierbij focussen we op de confidentialiteit, integriteit en beschikbaarheid van al deze informatie assets. Om hieraan te voldoen worden risico’s in kaart gebracht en kwetsbaarheden tijdig opgespoord.
Voor onze klanten betekent dit dat wij zorgen voor robuuste systemen, gestandaardiseerde processen en voldoende beveiligingsmaatregelen om een degelijk niveau van informatiebeveiliging in de praktijk te zetten. Zo zijn onze medewerkers op de hoogte van mogelijke informatiebeveiligingsrisico’s, preventieve maatregelen en wat van hen verwacht wordt om aan de ISO27001 te voldoen.