We bouwen mee aan jouw digitale toekomst

Applicaties op maat

Wij ontwikkelen applicaties op maat van jouw businessprocessen, die volledig afgestemd zijn op de behoeften van jouw organisatie. Daarbij staan we in voor de volledige ontwikkeling van de applicatie, van analyse en ontwerp tot ontwikkeling en support. Zo kunnen we jouw business optimaliseren en digitaal versnellen!

Software factory

Het software factory team bestaat uit APEX specialisten die, op basis van gestandaardisteerde processen en low-code development tools, voor meerdere projecten kwaliteitsvolle applicaties bouwen. De applicaties zijn steeds uniek en blijven eigendom van de klant, met als voordeel dat er efficiënt gewerkt kan worden doordat het team reeds op elkaar is ingespeeld. Dankzij de verspreidde kennis en beschikbare resources binnen het team kunnen we bovendien steeds makkelijk schalen en snel reageren.

Applicaties integratie

Wanneer je jouw bedrijf digitaal transformeert, heb je op een bepaald moment de behoefte om verschillende systemen te koppelen aan elkaar. Wij kunnen jouw applicaties veilig en efficiënt integreren met elkaar. Zo maken we jouw data beter beschikbaar, kan je meer uit jouw applicaties halen en de flexibiliteit en productiviteit van je business verhogen.

Managed services

Het is van uiterst belang dat jouw businessprocessen steeds optimaal kunnen lopen. Om dit te garanderen, beheren en monitoren we jouw digitale omgeving. Daarbij gaan we ook proactief te werk en adviseren we over reviews of upgrades zodat potentiële problemen in de kiem worden gesmoord voordat ze zich stellen. Gaat er toch wat mis? Dan staan wij meteen klaar om de normale gang van zaken snel terug op te starten!

Samenwerken aan jouw toekomst

Al meer dan 15 jaar leggen we elke dag de lat een stukje hoger.
Wij streven steeds naar het beste, ook op lange termijn.
Dit doen we zowel voor onszelf als voor onze klanten.

Services

Wil je jouw digitale processen optimaliseren, maar heb je geen idee wat de impact zou zijn op jouw business? We denken graag met je mee! Voor we beginnen aan de applicatieontwikkeling, tonen we eerst de voor- en nadelen aan met onderstaande services.

Inspiratiesessie

Onze experts bieden inzicht in de mogelijkheden om de digitale processen van jouw business te optimaliseren. Na een kennis- en inspiratiesessie, krijg je een heldere uiteenzetting met een overzicht van de structuur, de eigenschappen en mogelijkheden.

 • Een duidelijk beeld van de features
 • Aanbevelingen op maat van jouw business
 • Maak kennis met onze expertise

Prototype je idee

Sta je helemaal achter een oplossing, maar wil je zekerheid over de effectiviteit en werking van de applicatie? We bouwen eerst een kleinschalig en representatief pilootproject dat kan draaien in jouw omgeving.

 • Beperkt in tijd en budget
 • Inzicht in implicaties op jouw business
 • Uitbreidbaar pilootproject

Kosten optimalisatie

We brengen jouw huidige bedrijfsprocessen en bijhorend kostenplaatje in kaart en zetten Oracle frameworks en tools in om deze te doen dalen. We detecteren financiële quick wins voor jouw bedrijf en stellen een mogelijk toekomstscenario voor.

 • Onafhankelijke analyse
 • Helderheid kostenstructuur
 • Inzicht in kosten alternatieven

Opleidingen & Workshops

Naast het ontwikkelen van applicaties en digitale oplossingen, kunnen we de kennis van jouw team ook opkrikken. We bieden hands-on workshops en opleidingen op maat aan, waarbij we jouw IT-team onderdompelen in onze kennis en expertise.

 • Leer de kneepjes van het vak
 • Volledig op maat, rond de gekozen technologie
 • Onsite of bij ons op kantoor

Samen boeken we resultaten voor diverse sectoren.

Gezondheidszorg

Onze applicaties kunnen de efficiëntie van jouw werking verhogen. We garanderen veiligheid voor medische gegevens en zorgen dat er steeds kan snel gehandeld worden zodat patiënten snel beholpen kunnen worden.

Publieke sector

Wij hebben reeds uitgebreide ervaring met verschillende overheidsdiensten waarbij we ondersteuning boden voor zowel interne als externe applicaties. Gaande van subsidieportalen, migratieprojecten…

Industrie

Een efficiëntie productie vraagt om soepel lopende IT-processen. Wij kunnen de nodige infrastructuur, integraties en business applicaties voorzien om jouw data en productieprocessen goed te verwerken en beheren.

Professionele services

Maximaliseer de service naar jouw klanten dankzij op maat gemaakte applicaties en platformen. Wij tillen jouw IT infrastructuur en processen naar een hoger niveau, zodat jij jouw diensten kan optimaliseren.

Technologie

Met onze ondersteuning, kan jij je blijven focussen op jouw eigen technologie en softwareontwikkeling. Wij zorgen voor de nodige platformen, SaaS-oplossingen en integraties om jouw functionaliteiten vlot op te laten draaien.

Logistiek & Transport

Met goed gemaakte business applicaties kunnen we jouw logistiek proces naar een hoger niveau tillen. Zo garanderen we tijdswinst, kostenefficiëntie en verhoogde gebruiksvriendelijkheid en rapportage.

En vele andere ...

Onze expertise reikt over verschillende sectoren en industrieën. Behoor jij niet tot een van bovenstaande sectoren? We kunnen je vast verder helpen. We bekijken de mogelijkheden graag tijdens een gesprek!

We zijn trots op ons werk en fier over onze duurzame partnerships

Bekijk al onze cases

Implementatie van een Oracle Cloud-gebaseerde oplossing, met gebruik van APEX low-code voor de applicatieontwikkeling.

De gebruiksvriendelijkheid kreeg een boost met behulp van Oracle ALTA UI, integratie werd vereenvoudigd met Oracle SOA Suite en de applicatie werd gelanceerd op Oracle Cloud.

Wil je graag samenwerken?

Benieuwd hoe we jouw business een digitale boost kunnen geven?
We bespreken graag de mogelijkheden.