Snel en efficiënt applicaties bouwen die business problemen oplossen

Ons aanbod in applicatieontwikkeling voor web-, mobiele en cloud-native applicaties

Traditioneel

Traditioneel

Low-code

Low-code

Cloud-native

Cloud-native

Wij bouwen al je applicaties en toebehoren

Traditioneel

SQL

Structured Query Language is een programmeertaal die we gebruiken om te communiceren met relationele databases en met hoge efficiëntie en snelheid taken uit te voeren, zoals het toevoegen, ophalen, verwijderen of bewerken van gegevens uit een database.

PL/SQL

PL/SQL

PL/SQL dient als uitbereiding voor SQL en gebruiken we onder andere om business logica toe te passen op relationele Oracle Databases en procedurele constructies toe te voegen aan SQL.

Oracle Forms and reports

Oracle Forms & Reports

Dé gevestigde technologie van Oracle om bedrijfsapplicaties te ontwerpen en te bouwen. Forms-applicaties bieden een gebruikersinterface om toegang te verkrijgen tot Oracle Database op een efficiënte en nauw gekoppelde manier.

Oracle ADF

Oracle ADF (Java)

Oracle ADF is een end-to-end Java EE-framework dat de ontwikkeling van applicaties vereenvoudigt. Heb jij nog applicaties in ADF? Wij kunnen helpen om deze te onderhouden en te migreren.

Oracle JET (JavaScript)

Met Oracle JET zetten we in voor front-end ontwikkeling en creatie van user interfaces. Het is een verzameling van open source en Oracle JavaScript-bibliotheken die het zo eenvoudig en efficiënt mogelijk maken om applicaties te bouwen.

Oracle JET

Samenwerken aan jouw toekomst

Al meer dan 15 jaar leggen we elke dag de lat een stukje hoger.
Wij streven steeds naar het beste, ook op lange termijn.
Dit doen we zowel voor onszelf als voor onze klanten.

Snelle, kostenefficiënte ontwikkeling

Low-code
Oracle APEX

Oracle APEX

Met dit low code platform, ontwikkelen we applicaties en functionaliteiten met behulp van eerder ontwikkelde modules. Hierdoor kunnen we kostenefficiënt werken en snel inspelen op de noden van jouw business.

Wij herkennen ons in sterke waarden

Snelle applicatieontwikkeling
Snelle applicatie-ontwikkeling

Low code staat gelijk aan snelheid en efficiëntie. We kunnen snel inspelen op de noden van je bedrijf en je IT-omgeving beter afstemmen op jouw bedrijfsdoelstellingen.

Laagdrempelig
Laagdrempelig

Low code vraagt een minimum aan handmatige code. Wij kunnen jouw applicatie bouwen en jij kan deze eenvoudig mee beheren, zonder dat je hiervoor veel kennis of evaring nodig hebt.

User interface
User interface

Met Universal Theme, de user interface van APEX, bouw je makkelijk moderne en responsieve webapplicaties, zonder uitgebreide kennis van HTML, CSS of JavaScript.

Lagere kosten
Lagere kosten

Het ontwikkelen, aanpassen en onderhouden van low code applicaties gaat bijzonder snel en minder manuren resulteert in minder kosten.

Cost of ownership
Cost of ownership

Heb je een Oracle Database licentie? Dan kost het gebruik van Oracle APEX bovendien niets. Dit is gebundeld met jouw Oracle Database licentie.

Data en rapportering
Data en rapportering

APEX biedt state-of-the-art functionaliteit om data makkelijk en efficiënt weer te geven, te manipuleren, in kaart te brengen en te verwerken.

Geen clientsoftware
Geen clientsoftware

APEX heeft geen clientsoftware nodig om database-webapps te ontwikkelen en te implementeren. Je hebt alleen een moderne browser nodig.

Cloud ready
Cloud ready

Beheer jouw applicaties waar je maar wilt. APEX is overal beschikbaar, op een laptop, on-premises of op cloud.

Bouw en beheer al je applicaties rechtstreeks vanuit de cloud

Cloud-Native

Visual Builder Cloud

Met deze No-Code cloud service van Oracle bouwen we snel krachtige applicaties. Het kan ingezet worden voor de ontwikkeling en implementatie van web-, mobiele en progressieve web interfaces.

Process Cloud

Wil je jouw business processen digitaliseren en hosten op de cloud? Oracle Process Cloud is een cloud service waarmee je zeer snel workflows en processen kan digitaliseren en beheren.

Digital Assistant

Verhoog de kwaliteit van jouw service en communicatie naar klanten toe met dit AI-platform. We bouwen chatbots en voice interfaces om menselijke conversaties te simuleren en jouw klantencontact te optimaliseren.

Visual Builder Studio

Met Visual Builder Studio kan je eenvoudig JavaScript gebaseerde web- en mobiele gebruikersinterfaces beheren in een geïntegreerde visuele ontwikkelomgeving, gaande van issue tracking, CI/CD pipelines, git code repositories…

Oracle Partner

Al jarenlang zijn wij de expert in het bouwen van oplossingen met Oracle tools en platformen. Onze kijk gaat ook breder. We helpen jou graag om jouw businessdoelen te bereiken en daarvoor bieden we steeds de beste oplossing op maat van jouw noden.

Oracle en beyond

Heb je een specifieke vraag of behoefte die zich buiten het Oracle-portfolio situeert?
Ook hier helpen we jou graag met verder!