Op 15 september 2023 hebben we de ‘Application Migration and Modernization Award’ van Oracle gewonnen. De prijs werd uitgereikt op Oracle Cloud World 2023 in Las Vegas.

Deze prestigieuze award erkent organisaties die met succes zowel Oracle, als niet-Oracle applicaties hebben gemigreerd en gemoderniseerd met Oracle Cloud Infrastructure (OCI). Droppar, een divisie van Contribute, onderscheidde zich door hun succesvol project voor Fieldside, waarbij ze een reeks interne applicaties transformeerden en migreerden van een on-premise datacenter en AWS naar Oracle OCI Cloud. Deze samenwerking is het perfecte voorbeeld van hoe onze expertise bedrijven kan helpen hun digitale transformatie te realiseren.

Olivier Maurice, Cloud Solution Architect van Contribute en founder van Droppar, staat centraal in dit project. “Met Droppar leveren we Oracle OCI implementaties en cloud managed services voor een divers klantenportfolio, gaande van Tennis en Padel Vlaanderen, tot Hyundai, Petronas, UZA… Ook voor de Oracle APEX klanten van Contribute leveren we cloud diensten, omdat we geloven in de kracht en flexibiliteit die Oracle APEX in combinatie met OCI biedt.”, verduidelijkt Olivier. “Fieldside is een ecosysteem van verschillende IT competentiecenters. Hun interne applicaties werden door Contribute opgebouwd met Oracle APEX. Dankzij een cloud oplossing met Oracle OCI garanderen we schaalbaarheid, continue productiviteit en beschikbaarheid.”

“Hoewel onze focus vooral voor de Benelux is, is het fijn om erkenning te krijgen op internationaal toneel.”, gaat Olivier verder. “Zo beseffen we eens te meer dat we sterk bezig zijn en dat we met onze dienstverlening en expertise het juiste pad bewandelen.” Pascal Van Meerbergen, managing partner van Fieldside, voegt toe; “Olivier doorzag direct onze behoeften als complexe organisatie. Dankzij zijn keuze voor de Oracle Cloud genieten wij van voordelen en gemoedsrust over incidenten en beschikbaarheid.”

Als winnaar van de award ontvangen we niet alleen erkenning op de Oracle-website en een VIP-beleving op Oracle Cloud World in Las Vegas, maar ook een trofee en een digitale banner voor communicatiedoeleinden.

En dit is slechts het begin, want met deze erkenning zijn we vastbesloten om onze marktpositie te versterken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan, voortbouwend op onze uitgebreide expertise en commitment aan kwaliteit.