De opdracht

Wil je ook graag een project uitwerken dat daadwerkelijk gebruikt gaat worden en impact heeft op een business? Tijdens deze stage zal je voor een bestaande (interne) klant een web- en mobiele app schrijven door middel van Oracle APEX.

De applicatie zal gemaakt worden om een bestaande vraag op te lossen en zal daadwerkelijk gebruikt worden. Je zal dus ook instaan voor het bestuderen en uitwerken van integraties met andere applicaties. Kortom, je zal het project van A tot Z uitvoeren, van analyse tot ontwikkeling en van projectmanagement tot opleiding van de eindgebruikers.

Je komt terecht in een zeer uitdagende omgeving, maar dankzij de begeleiding van onze collega’s en APEX experten, krijg je de kans om een zeer leerrijke ervaring op te doen én een mooi, functioneel resultaat af te leveren. Bovendien zal je helemaal ondergedompeld worden in de wereld van low-code. How low can you code?

Wie is Contribute?


Contribute nv, opgestart in 2007 als deel van de Cronos groep, staat bekend om haar toepassingen op basis van de nieuwste Oracle en Java technologieën die ze op maat maakt voor grote en middelgrote ondernemingen. Als Oracle Platinum partner investeren we continu in onze mensen en nieuwe state-of-the-art technologieën.

Onze aanpak loont: meermaals werden we door Oracle erkend als ‘Middleware Partner of the Year’ en in als ‘Platform-as-a-Service Partner of the Year’. Om steeds op het hoogste niveau te presteren hecht Contribute veel belang aan vertrouwen, respect en open communicatie.

Interesse?

Bij een lekkere kop koffie (of thee) leren we elkaar kennen en bespreken we wat de stage precies inhoudt en wat jij leuk vindt om te doen. Je mag ons altijd verbazen met je ideeën en ervaring. En wij doen er alles aan om jou een goed beeld te schetsen van onze manier van werken.